Verlichtingstechniek

BINNENVERLICHTING
Binnenverlichting is er in veel verschillende soorten en maten. Een belangrijk aspect in de keuze van uw verlichting is het doel van de verlichting. Dient de verlichting als hoofdverlichting of is het meer sfeerverlichting. Of wilt u met verlichting als detailverlichting laten functioneren voor het uitlichten van een object of schilderij?

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE
Uw wensen en eisen met betrekking tot het kiezen van de juiste verlichting is een nog belangrijker aspect. Voor het maken van de juiste keuze, heeft Comfort Techniek een breed scala aan producten tot haar beschikking. Zo kunt u kiezen voor moderne of klassieke verlichting, een industriële of landelijke stijl, een armatuur met een strakke vormgeving of juist een klassieke  met een historische uitstraling?

Daarnaast bieden wij voor het subtiel verlichten van een ruimte, een breed assortiment aan spots en downlighters.


BUITENVERLICHTING

HET CREËREN VAN DE JUISTE BELEVING
Bij het zoeken naar de beste buitenverlichting voor aan de gevel of in de tuin, zal u in de eerste instantie denken aan functionele verlichting bij de deur, het tuinpad of de oprit. Echter kunt u met buitenverlichting of tuinverlichting ook een prachtige sfeer creëren d.m.v. het verlichten van bijvoorbeeld die prachtige oude eik met een grondspot.

Als u op zoek bent naar zeer sfeervolle buitenverlichting middels indirecte verlichting, denkt u dan eens aan wandinbouwspots voor buiten. Hierbij plaatsen we de inbouwspots in de wand of muur wat een schitterend indirect licht geeft.

DE MOGELIJKHEDEN QUA BUITENVERLICHTING
Eén van de mogelijkheden voor het uitlichten van uw woning of bedrijf, is door middel van grondspots. Grondspots zitten in de grond verwerkt en zitten uit het zicht. Zo profiteert u maximaal van het lichteffect. Deze armaturen zijn uiteraard waterdicht en dus uitermate geschikt om in uw oprit of vlonder te verwerken.


NOODVERLICHTING
Noodverlichting en vluchtwegverlichting is een vorm van verlichting, die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van alle elektriciteit. Het armatuur is zowel  aangesloten op het lichtnet, als op een accu die de lamp indien nodig voor een bepaalde tijd kan laten branden zodat een ontruiming bij calamiteiten veilig en geordend verloopt.

VEILIGHEID GARANDEREN AAN UW MEDEWERKERS
Door het installeren van noodverlichting kan worden voorkomen, dat men in het geval van stroomuitval, de veiligste en snelste weg naar buiten niet meer kan vinden. Ook in het geval van brand, zeker met de bijkomende rookontwikkeling, is het van groot belang dat alle aanwezigen tijdig de (nood-)uitgangen kunnen vinden. De vluchtweg verlichting wijst u veilig de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang.

WET – EN REGELGEVING OMTRENT NOODVERLICHTING
Noodverlichting is in veel situaties verplicht. Comfort Techniek TVB B.V. is bekend met de wet – en regelgeving en kan indien noodzakelijk ook de verplichte keuringen met betrekking tot de noodverlichting uitvoeren.
Wat onze klanten zeggen

‘Comfort Techniek TVB B.V. is een flexibele organisatie die een breed scala aan technische disciplines aankan. Mijn ervaring is dat men zorgdraagt voor een goede afronding van de gevraagde werkzaamheden, ideeën kan aandragen en actief hierover communiceert met de klant.'

Guido Heeremans, Gemeente Gouda

'Het lijkt wel of Comfort Techniek TVB B.V. tien meter van ons vandaan zit, zo snel wordt er op iedere situatie gereageerd’.'

Frits Kers, Cultuurhuis Garenspinnerij

‘Comfort Techniek TVB B.V. is voor ons een betrouwbare partner is allerlei gebouw gebonden zaken. Op klachten en storingen wordt adequaat gereageerd. Aanvragen van verbouwingen – reparaties – opknappen, worden snel en serieus opgepakt, waarbij ook meegedacht wordt in de financiële mogelijkheden van ons als klant.'

Marike van Dalen, Carmelcollege Gouda

’Comfort Techniek TVB B.V. blijft betaalbaar omdat het bedrijf goed op de kosten let. Tevens kent het bedrijf de klanten goed en weet daarom de wensen en behoeftes van iedere klant goed in kaart te brengen.'

Harry Postma, Gemeente Gouda

'Betrouwbare partner, klachtgericht en efficiënt. Staan direct klaar bij gewenste wijzigingen of eventuele storingen.'

Clarice Felix, Projectburo Rijnland


© Comfort Techniek TVB B.V.DisclaimerAlgemene voorwaardenDownloads
© 2024 www.comforttechniek.nuAll rights reserved