BASEFLOW WONINGVENTILATIESYSTEEM

Het BaseFlow woningventilatiesysteem is een automatisch vraaggestuurd ventilatiesysteem, gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer in de verblijfsruimtes (zoals de woonkamer en slaapkamers) en mechanische luchtafvoer in de natte ruimtes (zoals keuken, badkamer en toilet).

HOE WORDT DIT IN DE PRAKTIJK GEREALISEERD?
In de woonkamer wordt een CO2-sensor geplaatst, die de CO2-
concentratie in de woonkamer meet en dit middels RF-communicatie (draadloos) doorgeeft aan de ventilatie-unit (CVE). De hoeveelheid ventilatie is afhankelijk van de hoogte van de gemeten CO2. Hoe meer mensen zich in de woonkamer bevinden, hoe meer CO2 uitgeademd wordt, waardoor er automatisch meer geventileerd wordt.

WAT KAN U VAN ONS VERWACHTEN?
Voor woningen wordt BaseFlow geleverd als een basispakket, 
met een draadloze CO2-sensor voor in de woonkamer en een specifieke RF-bediening. Voor woningen met één ruimte, wordt BaseFlow geleverd met een in te bouwen CO2-sensor, een CO2-optie print in de ventilatie-unit en een draadloze bediening.

HET AANBOD VAN COMFORT TECHNIEK TVB B.V.
Het alles - in - 1 ventilatiepakket, bestaat uit alle componenten voor het vernieuwen en verbeteren van ventilatiesystemen. Een energiezuinige CVE ECO-fan, voorzien van snoer met perilex stekker en een draadloze zender (RFT). Daarnaast krijgt u vier afzuigventielen en een alternatief aansluitsnoer, voorzien van een euro stekker.

WAT IS EEN RFT-SCHAKELAAR? 
De RFT-schakelaar kan naast de aanwezige bediening, als extra bediening in bijvoorbeeld de badkamer worden aangebracht. Met dit alles - in - 1 pakket kunnen wij, met weinig overlast of aanpassingen, elke installatie in een woonhuis renoveren, ongeacht het type woning of de aansluitmethode.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads