AIRCONDITIONING

Airconditioning is tegenwoordig niet meer weg te denken. Er zijn velen soorten airco units t.w., een cassette unit, die in een systeemplafond kan worden gemonteerd. Een wand unit, voor bij u thuis. Een Portable model, die mobiel is en overal in uw huis kan worden toegepast. Er is dus een breed scala aan mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie beschikbaar. Comfort Techniek TVB B.V. beschikt over de juiste kennis en ervaring, om u van het beste advies te kunnen voorzien, om hierdoor samen met u de beste keuze te kunnen maken. 

PORTABLE AIRCONDITIONERS
De mobiele units zijn speciaal bestemd voor het koelen van kleinere ruimtes. Het is een eenvoudige en snel te realiseren oplossing. Als u wilt trekt u gewoon de stekker uit het stopcontact en rijdt de unit naar een andere kamer. Binnen een mum van tijd, schept u met deze portable unit het ideale klimaat in uw woon- werk- en slaapkamer.

WANDMODEL AIRCONDITIONERS
Wandmodellen worden veelal toegepast in kleine ruimtes, t.w. slaapkamers, werkkamers, spreekkamers en ruimtes waarin geen verlaagd plafond aanwezig is. De wandmodellen zijn erg populair door de ruimtebesparende en moderne vormgeving. 
De binnenunit wordt hoog aan de wand gemonteerd, waardoor de gekoelde lucht hoog in de ruimte wordt geblazen en hierdoor goed in de ruimte zal worden verdeeld.

CASSETTE MODEL
Cassette modellen worden toegepast in ruimtes met een verlaagd of systeemplafond. De binnenunit worden grotendeels weggewerkt en in het verlaagde plafond is alleen de grille zichtbaar. 
De gekoelde lucht wordt strak langs het plafond uitgeblazen, waardoor deze gelijkmatig in de ruimte zal worden verdeeld. De minimale inbouwhoogte bedraagt tussen de 21 en 32 cm, (afhankelijk van de capaciteit en het merk). Er zijn twee verschillende cassette modellen, eenzijdig uitblazend en vierzijdig uitblazend.
© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads