NOODVERLICHTING

Noodverlichting en vluchtweg verlichting is een vorm van verlichting, die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van alle elektriciteit. Hiertoe is de lamp voorzien van zowel een aansluiting op het lichtnet, als van een batterij die de lamp indien nodig van elektriciteit kan voorzien.

VEILIGHEID GARANDEREN AAN UW MEDEWERKERS
Door het installeren van noodverlichting kan worden tegengegaan, dat men in het geval van stroomuitval in een pand of andere locatie, de weg naar buiten niet meer kan vinden. Ook in het geval van brand, zeker met de bijkomende rookontwikkeling, is het van groot belang dat alle aanwezigen tijdig de (nood-)uitgangen kunnen vinden. De vluchtweg verlichting wijst u veilig de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang.

WET - EN REGELGEVING OMTRENT NOODVERLICHTING
Noodverlichting is in veel situaties verplicht. Comfort Techniek TVB B.V. is bekend met de wet- en regelgeving en kan indien noodzakelijk ook de verplichte keuringen met betrekking tot de noodverlichting uitvoeren.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads