MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Een laadpaal voor uw elektrische fiets biedt gemak en comfort. Daarnaast is dit product ideaal om de accu van uw elektrische fiets op te kunnen laden. Bovendien zorgt de aanwezigheid van een laadpaal voor de fiets, voor een professionele uitstraling binnen uw organisatie. Daarom is het kopen van een laadpaal voor elektrische fietsen voor een grote groep ondernemers en organisaties interessant. Een laadpaal kan namelijk als een extra service worden beschouwd, voor zowel bestaande relaties als uw eigen personeel. Er worden steeds meer elektrische fietsen verkocht en dat betekent voor onder meer ondernemers in de horeca en de toeristische sector, hun klanten een extra service kunnen bieden door een laadpaal te installeren.

UW VOORDELEN OP EEN RIJ
Uiteraard wordt de extra service die de laadpaal biedt zeer gewaardeerd, door zowel potentiële klanten, bestaande relaties, leveranciers en uw personeel. Er zijn echter nog meer voordelen verbonden aan laadpalen voor de elektrische fiets. Uw organisatie creëert hierdoor namelijk een professionelere uitstraling en hoeven de opladers van de fietsen niet rond te slingeren. Tevens hoeven gebruikers bij deze manier van opladen geen verlengkabels gebruiken om de accu op te laden. Daarnaast zal de naamsbekendheid van uw organisatie ook steeds meer toenemen, doordat het laadpunt kan worden opgenomen in één van de vele overzichten met oplaadpunten in Nederland. 

DE AANSCHAF VAN UW ELEKTRISCHE FIETS
Het aanschaffen van een laadpaal voor uw elektrische fiets is een uitstekende investering. Het gratis opladen van elektrische fietsen kan namelijk ook door uw organisatie als marketingtool worden ingezet. Daarnaast is de laadpaal ook te gebruiken voor scooters en / of scootmobielen. Er zijn overigens meerdere modellen laadpalen voor elektrische fietsen leverbaar, die van verschillende materialen zijn gemaakt. Hierdoor kan er voor iedere prospect een passende aanbieding worden opgesteld, waarbij de kosten en de gewenste uitstraling voor de organisatie centraal zullen staan. De laadpaal voor de elektrische fiets is bovendien eenvoudig te installeren op een verharde ondergrond.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads