LAADPAAL ELEKTRISCHE AUTO
Een laadpaal voor de elektrische auto, wordt gebruikt voor het opladen van de auto en daardoor kan de auto een aantal kilometers volledig elektrisch rijden. Er zijn in Nederland verschillende publieke oplaadpunten, waar de accu van de auto weer kan worden opgeladen. Het is echter ook mogelijk, om zelf een laadpaal voor de auto te kopen. Een laadpunt moet uiteraard voldoen aan de internationale veiligheidseisen. Bij het kopen van een laadpaal voor de auto, dient de consument rekening te houden, dat de laadpaal op het elektriciteitsnet moet worden aangesloten. Het kan zijn dat daarvoor extra werkzaamheden moeten verricht, die natuurlijk uitbesteed kunnen worden aan Comfort Techniek TVB B.V.

HET ASSORTIMENT AAN LAADPALEN
Er zijn verschillende laadpalen voor de auto beschikbaar, zodat er altijd een passend en geschikt model te vinden is voor de elektrische auto. Bovendien zijn de opladers voor de elektrische auto, in uiteenlopende laadvermogens verkrijgbaar. Verder kan de oplaadcapaciteit aangepast worden aan de plug-in hybride of elektrische auto. Daarnaast kan er bij de keuze voor een laadpaal van de auto, nog rekening gehouden worden met de keuze van het inschakelen en uitschakelen ervan. Dat kan onder meer door middel van een drukknop of bijvoorbeeld via een contactloze NFC kaartlezer. De laadpalen variëren dus op verschillende aspecten, waarbij ook de nog rekening gehouden kan worden met de kleur van de behuizing.

CRITERIA VOOR HET INSTALLEREN VAN EEN LAADPAAL
Bij het aanschaffen van een laadpaal voor de elektrische auto, moet de consument rekening houden met een aantal aspecten, zoals de locatie waar het oplaadpunt moet komen. Bij het laten installeren zijn de kosten afhankelijk van de toegankelijkheid en afstand vanaf de groepenkast naar het oplaadpunt. Eventueel kan er een aparte energiemeter worden geplaatst. Zo zijn er meerdere aandachtspunten, waarmee de consument rekening moet houden bij de aanschaf van een elektrische auto. Uiteraard speelt het budget daarbij eveneens een rol.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads