DE DEFINITIE VAN DOMOTICA

Domotica betekent (vrij vertaald) huisautomatisering en bestaat uit vele vormen. Een heldere definitie is er eigenlijk niet. Comfort Techniek TVB B.V. gebruikt liever de beschrijving 'slim wonen en werken'. Dit kan bereikt worden, door het bedenken van een logisch leiding stelsel in een gebouw, zodat de basissystemen slim met elkaar kunnen worden verboden. Hierdoor kan de eindgebruiker door middel van een smartphone of tablet alle elektronica in huis bedienen.


WIJ DELEN ONZE KENNIS GRAAG MET U!
Zowel thuis, op het werk, als onderweg genieten we graag van luxe en comfort van het hoogste niveau. Aan de andere kant willen we ook graag in harmonie zijn met onze omgeving en graag duurzaam en energiezuinig leven. Of dit teveel gevraagd is? Niet met de innovatieve domotica technologie, in combinatie met de kennis en kunde binnen Comfort Techniek TVB B.V.


HET VERHOGEN VAN UW LEEFCOMFORT
Domotica verhoogt het leefcomfort in uw woning en draagt op een efficiënte wijze bij aan slim wonen en werken. Bij domotica draait het niet alleen om de integratie van techniek in de woning, t.w. (verwarmen, ventileren, verlichten, enzovoorts.), maar ook om de integratie van diensten en services van buitenaf naar de woning toe, t.w. (internet, alarm, telefoneren, televisie kijken, enzovoorts).© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads