ZORG & LICHT

De juiste verlichting zorgt voor de beste leef- en werkomstandigheden, veiligheid en gezondheid van bewoners en medewerkers binnen de zorginstellingen. Verlichting is dan ook een zware post op de energierekening, waarop zelfs tot 41% kan worden bespaard! 

In de Nederlandse zorgcentra's is de verlichting verantwoordelijk voor bijna 60% van het totale elektriciteitsverbruik. In veel gevallen zijn de verlichtingssystemen verouderd, duur in het onderhoud en hebben ze een negatieve invloed op de kwaliteit van het leefmilieu binnen het pand.

ÚW BETROUWBARE INSTALLATIEPARTNER
Comfort Techniek TVB B.V. kan u helpen met het onderhouden en vervangen van uw verouderde verlichtingsinstallatie. Naast de beproefde TL-verlichting is LED-verlichting namelijk ook een uitstekend alternatief om uw huidige verlichting te vervangen.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?
Uit berekeningen blijkt namelijk dat u maar liefst 34 - 41% energie kunt besparen, wanneer u conventionele verlichting vervangt voor LED-verlichting. Bovendien bespaart u ook flink op onderhoudskosten, aangezien er geen sprake meer is van het vervangen van kapotte lampen.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads