ZORG & SANITAIR

Kwalitatief sanitair ondersteund u als gebruiker, om zoveel mogelijk zelfstandig van alle sanitaire voorzieningen gebruik te kunnen maken. Toegankelijkheid, veiligheid en comfort zijn de kwaliteitscriteria voor badkamers en toiletten in de zorggebouwen en levensbestendige woningen.


UW WENSEN STAAN CENTRAAL
Zelfstandig gebruik maken van sanitaire voorzieningen, is belangrijk voor de privacy van de gebruikers en verlicht de werkdruk voor de zorgverleners. Onafhankelijkheid is een groot goed en daarom zijn er diverse sanitaire hulpmiddelen en aanpassingen mogelijk om blijvend het comfort van uw eigen badkamer in uw eigen woning te ervaren.

HOE KUNNEN WIJ DIT GARANDEREN?
Een vlakke douchebak die verwerkt is in de vloer, zodat er geen onveilige drempel is of een bad met een deurtje zodat u het comfort van een bad kunt behouden. Dit zijn typische voorbeelden van meer comfort op sanitair vlak! Tevens kan uw bestaande bad en / of douche worden voorzien, van diverse beugels en een zithoek om op een veilige manier te kunnen douchen.


Het openen van een douchekraan, kan ook de nodige problemen met zich meebrengen. Vanuit dit oogpunt is een kraan ontworpen, die is voorzien van een hendel met een groot oppervlak, zodat deze geopend kan worden met zowel uw vingers, handen of elleboog. Daarnaast is deze hendel voorzien van een rubbercoating, zodat er sprake is van voldoende grip en hierdoor vormt de hendel geen belemmeringen voor gebruikers met een chroomallergie.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads