ZORG & PREVENTIE

Bij noodgevallen telt iedere seconde. Dit betekent dat het in iedere situatie direct helder moet zijn, waar en welke hulp er moet worden aangeboden.

UW COMFORT DOOR ONZE TECHNIEK
Comfort Techniek TVB B.V. biedt een kwalitatief hoogwaardig oproepsysteem, worden deze uitermate geschikt zijn voor toepassingen in ziekenhuizen, artsenpraktijken en verzorgingsinstellingen. Daarnaast bieden wij ook een aantal oplossingen voor voor de thuiszorg en openbare gebouwen, zoals onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven. Dankzij digitale echo-onderdrukking, kunnen er gesprekken worden gevoerd in hoge kwaliteit en vanuit iedere kamer. We bieden zelfs signaal vanuit de sanitaire ruimtes. Met één druk op de knop wordt er namelijk een signaal afgegeven naar het centraal meldpunt. Daarna wordt het signaal doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde verpleegster en dat allemaal in minder dan een seconde tijd!

WAT KAN COMFORT TECHNIEK TVB B.V. VOOR U BETEKENEN?
Vanaf een beginnende brand kan uw huis in een tijdsbestek van 3 minuten volledig in brand staan. Daarom is het monteren van rookmelders van groot belang. Zeker 's nachts is dit belang extra groot, omdat uw reukorgaan tijdens het slapen wordt uitgeschakeld. Zodoende is het niet te ruiken als er brand is ontstaan. Het geluid van de rookmelder is dan ook het enige wat u op tijd kan wekken. Een akoestische rookmelder heeft echter weinig tot geen nut, voor slechthorende of dove mensen. Om toch op tijd te kunnen waarschuwen, is hiervoor een pakket samengesteld dat bestaat uit een trilpad en een flitslicht.

HOE WERKT DAT SYSTEEM DAN?
De trilpad en flitslicht zijn draadloos verbonden met de rookmelder aan het plafond. De trilpad dient onder het kussen gelegd te worden en het flitslicht dient in de desbetreffende kamer te worden geplaatst, bijvoorbeeld op het nachtkastje. Wanneer er rook wordt gedetecteerd, gaat de rookmelder direct af, wordt het flitslicht geactiveerd en zal de trilpad gaan trillen, zodat u tijdig wordt gewekt en veilig uw woning kunt verlaten. © Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads