ZORG & TELECOMMUNICATIE

INTERCOMSYSTEMEN
Comfort Techniek TVB B.V. helpt u graag met een goed intercomsysteem, dat bijvoorbeeld toegepast kan worden in zorgcentra en ziekenhuizen. Indien u minder valide bent, kan Comfort Techniek TVB B.V. ook de juiste oplossing bieden, namelijk: een draagbaar intercomsysteem. U ziet een beeld van de persoon die voor de deur staat en met één druk op de knop kunt u de deur openen en iemand binnen laten.


ÚW VOORDEEL ALS EINDGEBRUIKER
Een intercom bij de voordeur, gecombineerd met een elektrische slotopener, biedt diverse voordelen. Zo is deze bedienbaar vanuit de woon- of slaapkamer, of via een domotica- of omgevingsbesturingssysteem, bedienbaar vanuit de rolstoel. Tevens is er op afstand te zien wie er voor de deur staat. Is er ook een elektrische deurautomaat gemonteerd, dan kan een persoon met beperkingen zelfstandig naar binnen of naar buiten gaan. Er zijn zelfs systemen om de buitendeur van binnen of buiten af op slot te doen. 

AFSTANDSBEDIENING
Persoonlijke impulsgevers zijn onder andere de compacte handzenders. Deze worden vaak gebruikt voor deuren, die niet voor iedereen toegankelijk hoeven te zijn en waar de gebruiker bekend is met de ruimte(n). Omdat de zenders een radiosignaal afgeven, hoeven ze niet op de deur te worden gericht. Dit verhoogt het gebruikersgemak. De openhoud tijd van de deur is instelbaar. De belanghebbende draagt de handzender met zich mee of deze handzender wordt op de rolstoel of scootmobiel gemonteerd.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads