ROLLUIKEN EN HEKWERKEN

Rolluiken, rolhekken, schaarhekken etc. kunnen een goed middel zijn om gevels te beschermen tegen vandalisme en / of eventuele inbraken.

ROLLUIKEN
In iedere situatie waarbij er sprake is van het afsluiten en / of beveiligen van een gevel of wandopening, kan er een rolluik of roldeur worden gemonteerd. Rolluiken zijn meestal van staal of aluminium en verkrijgbaar in meerdere profielvormen. Eventueel kan de rolluik ook worden geleverd met doorkijk of ventilatieopeningen. Het rolluik kan worden geleverd met een handmatige of elektrische aandrijving en met een keur aan schakeltechnieken en slotconstructies. 


ROLHEKKEN
De Rolhekken van Trenddoor B.V. zijn geschikt voor publieksvriendelijke beveiliging en / of het afschermen van winkeletalages, parkeergarages, alle type gevelopeningen en publieksdoorgangen. Daarnaast is dit product ook geschikt voor compartimentering zonder visuele belemmeringen
.

SCHAARHEKKEN
De karakteristiek van schaarhekken is dat het hekwerk horizontaal beweegt van en naar de zijkanten. Een schaarhek heeft slechts een geleidingsrail aan de onder- en bovenzijde nodig, waardoor het schaarhek minimaal ruimte in beslag neemt. Een schaarhek heeft een open structuur, met in het midden scharnierende platstrips, die aan elkaar zijn verbonden. Aan de onder- en / of bovenzijde van de verticale U-profielen, zijn gelagerde loopwielen gemonteerd, die in een boven- of onder rail het horizontaal bewegen mogelijk maken. Schaarhekken kunnen naar één zijde van de ene naar de andere wand bewegen, of vanuit het midden naar elkaar toe.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons zusterbedrijf. Hiervoor dient u op de link hieronder te klikken.

rsz_rsz_logo_trenddoor.png© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads