INBRAAKBEVEILIGING

Veiligheid is in onze maatschappij een groot goed, waar we zuinig op moeten zijn. Inbraak leidt niet alleen tot vele miljarden euro's aan schade, maar is voor velen ook een traumatische ervaring. Daarom treffen huiseigenaren, bedrijven en de overheid veel maatregelen om zich te beschermen tegen inbraak. Veiligheid is te verhogen door technische maatregelen te treffen, zoals goed hang- en sluitwerk of een inbraakalarm. Veiligheid verhogen kan ook door zelf kleine aanpassingen te doen, zoals waardevolle spullen minder in het zicht laten liggen. Een alarmsysteem geeft een alarm af op het moment van een inbraakpoging. Dit kan een luid alarm zijn, maar ook een stil alarm naar de meldkamer. Hierdoor kan snel en gericht actie ondernomen worden, richting de indringer. De melding kan worden doorgestuurd naar de meldkamer, via een analoge telefoonlijn of via een internet verbinding.

WELKE BEVEILIGINGSINSTALLATIE PAST BIJ UW SITUATIE?
Bij het kiezen van het juiste alarmsysteem voor uw woning, moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken. Heeft u huisdieren in huis rondlopen? Wie krijgen er een code van het alarmsysteem? Moet het hele huis aangesloten zijn op het alarmsysteem of alleen een bepaald gedeelte? Gaat u bij een alarmmelding zelf kijken of laat u dit door een beveiligingsbedrijf doen?

Comfort Techniek TVB B.V. kan u helpen om de juiste keuze te maken op gebied van inbraakbeveiliging. Betrouwbaarheid van zowel de fabrikant, als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos beveiligingssysteem.© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads