CAMERABEVEILIGING

WELKE CAMERA PAST HET BESTE BIJ UW SITUATIE?
Het antwoord op die vraag is voor elke situatie anders. Maar als u de camera's wilt gebruiken om uw bedrijf of woning beter te beveiligen, dan is een camerasysteem met in de basis een recorder de beste oplossing. Dit camerasysteem neemt namelijk uw beelden op bij beweging en slaat deze beelden enkele weken op. Tevens biedt dit systeem de mogelijkheid dat u als gebruiker op afstand kunt meekijken via uw PC, tablet en / of smartphone. 

DRAADLOOS CAMERASYSTEEM
Heeft u liever geen kabels in het zicht, dan is een draadloos camerasysteem ideaal. De camera's kunnen eenvoudig worden aangesloten op uw wifi netwerk of uw bijgeleverde recorder. De recorder kan worden aangesloten op uw TV of monitor, zodat u de beelden direct kunt bekijken.

BEKABELT CAMERASYSTEEM
Het verschil tussen het draadloos- en bekabelt camerasysteem is, dat de verbinding en kwaliteit van de beelden bij slechte weersomstandigheden zal afnemen. Dit is dan ook de reden dat het team binnen Comfort Techniek TVB B.V. u een bekabelt camerasysteem zal aanbevelen. Deze 
camera's kan u door middel van één kabel aansluiten, waarna u de beelden via internet op uw apparaten kunt bekijken. 

HD CAMERASYSTEEM
Gaat uw voorkeur uit naar de allerbeste beeldkwaliteit? In dat geval kan u het beste kiezen voor een HD camerasysteem. De beelden van deze camera zijn haarscherp en daardoor kan u direct opmaken welke objecten en / of personen zich in het zichtveld van de camera's bevinden.

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek op locatie of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw situatie? Neemt u dan snel contact op met uw persoonlijke adviseur via onderstaande contactgegevens.

T 06 - 408 018 52     |     E wim@comforttechniektvb.nl© Comfort Techniek TVB B.V.     |     Disclaimer     |     Algemene Voorwaarden     |     Downloads