Beveiligingstechniek

CAMERABEVEILIGING

WELKE CAMERA PAST HET BESTE BIJ UW SITUATIE?
Het antwoord op die vraag is voor iedere situatie anders. Maar als u de camera’s wil gebruiken om uw bedrijf of woning beter te beveiligen, dan is een camerasysteem met in de basis een recorder de beste oplossing. Dit camerasysteem neemt namelijk uw beelden op en slaat deze beelden enige tijd op. Tevens biedt dit systeem de mogelijkheid dat u als gebruiker op afstand kunt meekijken via uw pc, tablet en/of smartphone. 

DRAADLOOS CAMERASYSTEEM
Heeft u liever geen kabels in het zicht, dan is een draadloos camerasysteem ideaal. De camera’s kunnen eenvoudig worden aangesloten op uw wifi netwerk of uw bijgeleverde recorder. De recorder kan worden aangesloten op uw tv of monitor, zodat u de beelden direct kunt bekijken.

BEKABELT CAMERASYSTEEM
Het verschil tussen het draadloos- en bekabelt camerasysteem is, dat de verbinding en kwaliteit van de beelden bij slechte weersomstandigheden kan afnemen. Dit is dan ook de reden dat het team binnen Comfort Techniek TVB B.V. u vaak een bekabelt systeem zal adviseren. Deze camera’s kan u door middel van één kabel aansluiten, waarna u de beelden via internet op uw apparaten kunt bekijken.

HD CAMERASYSTEEM
Gaat uw voorkeur uit naar de allerbeste beeldkwaliteit? In dat geval kan u het beste kiezen voor een HD camerasysteem. De beelden van deze camera zijn haarscherp en daardoor kan u direct opmaken welke objecten en/of personen zich in het zichtveld van de camera’s bevinden.


BRANDBEVEILIGING

DIRECT VERBONDEN MET DE MELDKAMER
Een betrouwbare brandpreventie is één van de basiskenmerken van een veilig huis. In geval van brand, is iedere seconde kostbaar. Daarom raden wij aan, om voldoende rook- /brandmelders op te hangen. Met de kwalitatieve producten van Comfort Techniek TVB B.V. beschikt u over een geavanceerd brandpreventie-systeem, met in serie-geschakelde rookmelders, die eventueel verbonden kunnen worden meld de meldkamer. Tevens kan u via uw mobiele telefoon melden, dat er sprake is van rookontwikkeling. Als er tenminste twee rookmelders waarschuwen voor rookontwikkeling, kan de alarmoperator direct de brandweer bellen, ook als er niemand thuis is.

ZIJN UW BLUSMIDDELEN GOED ZICHTBAAR?
Blusmiddelen moeten in een gebouw zodanig worden geplaatst, dat bij een calamiteit het blustoestel zo snel mogelijk kan worden ingezet. Blustoestellen moeten zichtbaar en bereikbaar zijn. In de praktijk betekent dit dikwijls, dat de locatie van het blustoestel met een pictogram wordt aangeduid. De loopafstand naar een blustoestel, mag niet meer dan 30 meter bedragen en de onderlinge afstand van twee blustoestellen niet meer dan 60 meter zijn.

DE EISEN VAN EEN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE BRANDMELDINSTALLATIE
Een brandmeldinstallatie is essentieel; het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren, waardoor snel kan worden ingegrepen. Om de kwaliteit van deze brandmeldinstallaties te verhogen, moet deze voldoen aan de norm NEN2535. Van sommige brandmeldinsallaties wordt verwacht, dat deze door een onafhankelijke inspectie instelling wordt geïnspecteerd. Indien door deze partij wordt vastgesteld, dat de installatie inderdaad voldoet aan de uitgangspunten, zal er hiervoor een certificaat worden afgegeven.  


INBRAAKBEVEILIGING

Veiligheid is in onze maatschappij een groot goed, waar we zuinig op moeten zijn. Inbraak leidt niet alleen tot vele miljarden euro’s aan schade, maar is voor velen ook een traumatische ervaring. Daarom treffen huiseigenaren, bedrijven en de overheid veel maatregelen om zich te beschermen tegen inbraak. Uw veiligheid is te verhogen door technische maatregelen te treffen, zoals goed hang- en sluitwerk of een inbraakalarm. Uw veiligheid verhogen kan ook door zelf kleine aanpassingen te doen, zoals waardevolle spullen minder in het zicht laten liggen. Een alarmsysteem geeft een alarm af op het moment van een inbraakpoging. Dit kan een luid alarm zijn, maar ook een stil alarm naar de meldkamer. Hierdoor kan snel en gericht actie ondernemen worden richting de indringer. De melding kan ook worden doorgestuurd naar de meldkamer, via een analoge telefoonlijn of via een internet verbinding.

WELKE BEVEILIGINGSINSTALLATIE PAST BIJ UW SITUATIE?|
Bij het kiezen van het juiste alarmsysteem voor uw woning, moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken. Heeft u huisdieren in huis rondlopen? Wie krijgen er een code van het alarmsysteem. Wie krijgen er een code van het alarmsysteem? Moet het hele huis aangesloten zijn op het alarmsysteem of alleen een bepaald gedeelte? Gaat u bij een alarmmelding zelf kijken of laat u dit door een beveiligingsbedrijf doen? Comfort Techniek TVB B.V. helpt u graag bij het maken van deze keuzes.
Wat onze klanten zeggen

‘Comfort Techniek TVB B.V. is een flexibele organisatie die een breed scala aan technische disciplines aankan. Mijn ervaring is dat men zorgdraagt voor een goede afronding van de gevraagde werkzaamheden, ideeën kan aandragen en actief hierover communiceert met de klant.'

Guido Heeremans, Gemeente Gouda

'Het lijkt wel of Comfort Techniek TVB B.V. tien meter van ons vandaan zit, zo snel wordt er op iedere situatie gereageerd’.'

Frits Kers, Cultuurhuis Garenspinnerij

‘Comfort Techniek TVB B.V. is voor ons een betrouwbare partner is allerlei gebouw gebonden zaken. Op klachten en storingen wordt adequaat gereageerd. Aanvragen van verbouwingen – reparaties – opknappen, worden snel en serieus opgepakt, waarbij ook meegedacht wordt in de financiële mogelijkheden van ons als klant.'

Marike van Dalen, Carmelcollege Gouda

’Comfort Techniek TVB B.V. blijft betaalbaar omdat het bedrijf goed op de kosten let. Tevens kent het bedrijf de klanten goed en weet daarom de wensen en behoeftes van iedere klant goed in kaart te brengen.'

Harry Postma, Gemeente Gouda

'Betrouwbare partner, klachtgericht en efficiënt. Staan direct klaar bij gewenste wijzigingen of eventuele storingen.'

Clarice Felix, Projectburo Rijnland


© Comfort Techniek TVB B.V.DisclaimerAlgemene voorwaardenDownloads
© 2018 www.comforttechniek.nuAll rights reserved